DJ-School I Kuiperskaai 17 KV I 9000 Gent I 0476 251 634

DJ-School bevindt zich in het kloppend hart van Gent. Op enkele meters stappen van Gent-Zuid waar de bussen en trams toekomen en waar je ondergronds kan parkeren. Van DJ-School naar de oprit autostrade E40 of E17 doe je op nog geen minuut!
Aantrekkelijke winkeltjes en boetieks, heerlijke koffiehuizen, barista’s en restaurantjes, B&B, hotels, allemaal te vinden in onze directe omgeving.
Kom gerust eens een kijkje nemen op DJ-School.  Je kan hiervoor een afspraak maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contacteer David voor alle vragen over inhoud opleidingen en workshops, technische vragen, voorzieningen en materiaal.
David Fouquaert I Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. I 0495 506 921

Contacteer Myriam voor algemene en praktische vragen, aanbod en planning, inschrijvingen, facturatie en betaling. Ook voor vragen over de website, communicatie, projecten, nieuwe initiatieven en partnerships.
Myriam Degraeve I Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. I 0476 251 634

Afdrukken

Bereikbaarheid en parkeren I auto:
Parkeren kan heel dichtbij, Parking Gent-Zuid bevindt zich op enkele meters stappen van DJ School.
Komende van autostrade E17 of E40, neemt u de afrit Gent-Centrum. U kunt dan ofwel rechtstreeks in de parking binnenrijden.
Parking Gent-Zuid / Franklin Rooseveltlaan 3A, 9000 Gent.

Ofwel kunt u tot aan DJ-School rijden en uw kind ter plaatse afzetten. (zie link "route mobiliteitsplan")
Route mobiliteitsplan.

Bereikbaarheid I bus/tram:
Vanuit Station Gent-Sint Pieters naar Halte Gent Zuid met buslijn 76,77 of 78 of tramlijn 22.
Vanuit Station Gent-Dampoort naar Halte Gent Zuid met buslijn 76,77 of 78.
Je kan hiervoor de routeplanner De Lijn raadplegen.