DJ Stages & DJ Kampjes op maat voor kinderen & jongeren vanaf 8 jaar tijdens elke schoolvakantie!
Met ondertussen bijna 10 jaar ervaring weet DJ-School als geen ander hedendaagse jongeren muzikaal te triggeren en dit in een uniek kader.

We gaan telkens praktisch te werk en laten de jongeren al snel (onder begeleiding) naar hartenlust experimenteren op onze machines. Zo maken ze spelenderwijs kennis met de hedendaagse professionele DJ controllers en werken met de bijhorende software. We blikken ook even terug hoe het er vroeger aan toe ging met vinylplaten!
We maken ook enkele DJ sets en gaan deze zo goed mogelijk opnemen op onze laatste dag, die ze vervolgens meekrijgen naar huis!

Ons aanbod op maat voor kinderen vanaf 8 jaar tot en met 12 jaar kan je terugvinden via DJ KIds en onze DJ stages op maat voor jongeren vanaf 12 jaar tot en met 17 jaar kan je terugvinden via Teen DJ.

Algemeen: telkens 2, 3 of 5 opeenvolgende dagen zonder overnachting.
Start : 10u00
Einde : 16u00

Locatie: Kuiperskaai 17KV, B-9000 Gent.

Prijzen: €150 voor de 2-daagse DJ stages.
€205 voor de 3-daagse DJ stages
€300 voor de 5-daagse DJ stages

Begeleiding: i.a.v. David Fouquaert en zijn gedreven team.

Praktisch: We vragen om zelf een lunckpakket mee te brengen. DJ-School biedt steeds gekoeld water aan, zowel plat als bruisend.

Deelname: Er is geen voorkennis vereist en jongeren kunnen deelnemen zoveel ze maar willen.
We splitsen indien nodig de eerste dag de groep op in deelnemers die vanaf nul starten en de DJ's met al wat ervaring. We hebben
steeds een 8-tal professionele DJ set ups opgesteld in verschillende ruimtes zodat iedereen, ongeacht ervaring, naar hartenlust kan experimenteren.

Tine Melens van jeugdtheater Bronks: “Muziekscholen zouden hier zeker een punt aan kunnen zuigen! Het is me namelijk opgevallen hoe goed de kinderen naar de muziek luisteren tijdens deze activiteiten. Dit is normaal gezien niet het geval! De kinderen zijn gefascineerd door de verschillende noten en luisteren steeds geconcentreerd naar de verschillende beats.”