Als pionier in België is DJ-School te Gent dé locatie waar je enerzijds professionele DJ opleidingen kan volgen en waar anderzijds recreatieve DJ workshops voor jong en oud worden georganiseerd. Ontdekken, het motiveren en ontwikkelen van je vaardigheden en een muzikale beleving staat centraal.  DJ School begeleidt je in het leveren van geweldige resultaten en in het overtreffen van je eigen verwachtingen.  Onze opleidingen en werking gebeuren steeds onder professionele begeleiding van David Fouquaert, Myriam Degraeve en team.

David Fouquaert is afgestudeerd aan School of Audio Engineering (SAE) Amsterdam. Hij heeft wereldsteden als Tokyo, Londen, Rio de Janeiro, New York, Ibiza, San Francisca en Parijs gezien vanachter de draaitafels. Hij zag het als een roeping om zijn kennis en ervaring met passie door te geven. In april 2013 opende David de allereerste DJ-School van België te Gent.

Contacteer David voor alle vragen over inhoud opleidingen en workshops, technische vragen, voorzieningen en materiaal.
David Fouquaert I Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. I 0495 506 921.

Schermafbeelding_2016-11-18_om_15.19.35.png


Myriam Degraeve is de stille en drijvende kracht achter DJ-School. Van in 1989 stond ze aan de zijde van David en samen delen ze hun passie voor muziekbeleving, kinderen en jongeren en de zin van educatie. Haar Native Instruments zijn ietsje anders, piano en viool.

Contacteer Myriam voor algemene en praktische vragen, aanbod en planning, inschrijvingen, facturatie en betaling. Ook voor vragen over de website, communicatie, projecten, nieuwe initiatieven en partnerships.
Myriam Degraeve I Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. I 0476 251 634.

Schermafbeelding 2017 05 17 om 16.13.50


Samuel Goemaere assisteert DJ-School bij events voor kinderen & jongeren en is gastdocent bij teambuildingsactiviteiten. Als gepassioneerd DJ en socioloog staat Samuel garant voor smooth sailing on the dancefloor voor jong en oud.

Sam

 

DJ Grazzhoppa is Turntablism specialist en gastdocent voor de workshop Turntablism. Hij werd DMC European Champion in 1991 en behaalde de derde plaats op het International Worldchampion of the Turntablism Federation in 1998.

Schermafbeelding_2016-11-18_om_15.19.47.png

 

Lisa Jordens is gastdocente bij teambuildingsactiviteiten voor bedrijven en evenementen. Op jonge leeftijd als violiste op verschillende podia in binnen –en buitenland. Nu vanachter de draaitafels!

Schermafbeelding_2016-11-18_om_15.20.01.png

 

Hanne Pareit is gespecialiseerd in Traktor en gastdocente bij teambuildingsactiviteiten voor bedrijven en evenementen. De liefde voor het deejayen ontstond door de ontdekking van Native Instruments en het programma Traktor.

Schermafbeelding_2016-11-18_om_15.20.10.png


Master your instrument
Master the music
And then forget about all that bullshit
And just play
(Charlie Parker)