Welkom bij DJ-School!
Als pionier in België biedt DJ-School professionele opleidingen aan, DJ workshops en stages voor kinderen en jongeren, scholen en organisaties en teambuilding voor bedrijven. DJ-School heeft haar steeds actief ingezet voor kwetsbare jongeren en organisaties en ze blijft dit doen omdat we iedere dag opnieuw het verschil willen maken voor elk één! Het ontdekken en ontwikkelen van vaardigheden, educatie en muzikale beleving staan centraal bij DJ-School.

David Fouquaert is afgestudeerd aan School of Audio Engineering (SAE) Amsterdam. Hij heeft wereldsteden als Tokyo, Londen, Rio de Janeiro, New York, Ibiza, San Francisca en Parijs gezien vanachter de draaitafels. Hij zag het als een roeping om zijn kennis en ervaring met passie door te geven. De allereerste DJ-School van België te Gent werd in april 2013 geopend.

Schermafbeelding_2016-11-18_om_15.19.35.png


Myriam Degraeve was en is de stille en drijvende kracht achter DJ-School. Van in 1989 stond ze aan de zijde van David en samen delen ze hun passie voor muziekbeleving, kinderen en jongeren en de zin van educatie. Haar Native Instruments zijn piano en viool.

Contacteer Myriam voor algemene en praktische vragen, aanbod en planning, inschrijvingen, facturatie en betaling. Ook voor vragen projecten, nieuwe initiatieven en partnerships. Zij zorgt ervoor dat alle specifieke vragen voor David bij hem terecht komen.
Myriam Degraeve I Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. I 0476 251 634.

Schermafbeelding 2017 05 17 om 16.13.50


Samuel Goemaere assisteert DJ-School bij events voor kinderen & jongeren en is gastdocent bij teambuildingsactiviteiten. Als gepassioneerd DJ en socioloog staat Samuel garant voor smooth sailing on the dancefloor voor jong en oud.

Sam

 

DJ Grazzhoppa is Turntablism specialist en gastdocent voor de workshop Turntablism. Hij werd DMC European Champion in 1991 en behaalde de derde plaats op het International Worldchampion of the Turntablism Federation in 1998.

Schermafbeelding_2016-11-18_om_15.19.47.png

 

Lisa Jordens is gastdocente bij teambuildingsactiviteiten voor bedrijven en evenementen. Op jonge leeftijd als violiste op verschillende podia in binnen –en buitenland. Nu vanachter de draaitafels!

Schermafbeelding_2016-11-18_om_15.20.01.png


Master your instrument
Master the music
And then forget about all that bullshit
And just play
(Charlie Parker)