Tijdens deze info sessie krijg je een introductie in het DJ mixen en een uiteenzetting hoe we onze DJ opleidingen, DJ meerdaagse en workshops organiseren en wat er allemaal aan bod komt.

Al onze verschillende oefenruimtes zijn uitgerust met uiterst professioneel DJ materiaal en deze zijn vrij te bezichtigen tijdens deze sessie. We beantwoorden uiteraard al je vragen, iedereen is welkom!

Om praktische redenen splitsen we deze introductieles op in drie leeftijdscategorieën:
kids I voor kinderen van 8 tot 12 jaar
teens I voor jongeren van 12 tot 16 jaar
volwassenen I vvanaf 17 jaar tot ...

Kids en teens I nieuwe data volgen
Volwassenen I nieuwe data volgen

Locatie: DJ-School I Kuiperskaai I 17KV I 9000 Gent

Prijs: gratis!

Praktisch: DJ-School opent haar deuren telkens een kwartier voor aanvang van deze sessies. Deelnemers hoeven helemaal niks mee te brengen, al het materiaal is voorhanden.

gratis220px

Deze introductielessen zijn  bestemd voor geïntresseerden en nieuwsgierigen die eventueel nadien een reeks DJ lessen wensen te volgen maar eerst wat meer info wensen of zeker willen zijn van hun keuze. Deze formule is niet geschikt als groepsuitstap voor scholen of organisaties. Daar hebben we andere formules voor. Contacteer hiervoor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..