Tijdens deze info sessie krijg je een introductie in het DJ mixen en een uiteenzetting hoe we onze DJ opleidingen, DJ meerdaagse en workshops organiseren en wat er allemaal aan bod komt.

Al onze verschillende oefenruimtes zijn uitgerust met uiterst professioneel DJ materiaal en deze zijn vrij te bezichtigen tijdens deze sessie. We beantwoorden uiteraard al je vragen, iedereen is welkom!

Om praktische redenen splitsen we deze introductieles op in drie leeftijdscategorieën.
Maar indien de data van een andere categorie praktisch beter haalbaar, dan mag u of uw kind uiteraard ook aan die introles deelnemen.
KIDS I voor kinderen van 8 tot 12 jaar
TEENS I voor jongeren van 12 tot 16 jaar
VOLWASSENEN I vanaf 17 jaar tot ...

Volwassenen I woensdag 20/9 van 19u30 tot 20u30 Iinschrijven
Volwassenen
I woensdag 11/10 van 19u30 tot 20u30 I inschrijven
Teens I woensdag 18/10 van 14u00 tot 15u00 I inschrijven
Kids I zaterdag 21/10 van 14u00 tot 15u00 I inschrijven

Locatie: DJ-School I Kuiperskaai I 17KV I 9000 Gent

Prijs: gratis!

Praktisch: DJ-School opent haar deuren telkens een kwartier voor aanvang van deze sessies. Deelnemers hoeven helemaal niks mee te brengen, al het materiaal is voorhanden.

gratis220px

Deze introductielessen zijn  bestemd voor geïntresseerden en nieuwsgierigen die eventueel nadien een reeks DJ lessen wensen te volgen maar eerst wat meer info wensen of zeker willen zijn van hun keuze. Deze formule is niet geschikt als groepsuitstap voor scholen of organisaties. Daar hebben we andere formules voor. Contacteer hiervoor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..