“Muziekscholen zouden hier zeker een punt aan kunnen zuigen!
Het is me namelijk opgevallen hoe goed de kinderen naar de muziek luisteren tijdens de activiteit.  Dit is normaal gezien niet het geval!
De kinderen zijn gefascineerd door de verschillende noten en luisteren steeds geconcentreerd naar de verschillende beats.”

DJ Kids is een muzikale en plezierige driedaagse dat tijdens elke schoolvakantie wordt georganiseerd. Het is een coole en leerzame ervaring. Een écht DJ avontuur!
Kinderen maken kennis met alles wat een hedendaagse DJ doet. We leren mixen op een professionele manier. We maken kennis met verschillende DJ controllers en wat je hiermee nu allemaal kunt doen. We blikken ook even terug hoe er destijds met vinylplaten werd gedraaid! En we gaan ook veel plezier maken! Op het einde van de workshop maakt iedereen een eigen DJ mix.

Algemeen: DJ Kids I telkens 3 dagen na elkaar

Tijd:  10u00 tot 16u00

Data:
DJ Kids Winter School op zaterdag 22/12, zondag 23/12 en maandag 24/12 I inschrijven

Locatie: DJ-School I Kuiperskaai I 17KV I 9000 Gent

Praktisch: DJ Kids en ouders zijn welkom vanaf 09u45 zodat we op tijd kunnen starten om 10u00.
We vragen om zelf een lunckpakketje mee te brengen die we steeds fris bewaren in onze koelkast.

Deelname: We starten vanaf nul, er is geen voorkennis nodig. Kinderen mogen trouwens deelnemen zoveel ze maar willen.
We splitsen de eerste dag de groep op in enerzijds zij die starten en anderzijds zij met ervaring.
DJ-School is zodanig opgesteld in verschillende ruimtes zodat iedereen, ongeacht ervaring, naar hartenlust kan oefenen.