“Muziekscholen zouden hier zeker een punt aan kunnen zuigen!
Het is me namelijk opgevallen hoe goed de kinderen naar de muziek luisteren tijdens de activiteit.  Dit is normaal gezien niet het geval!
De kinderen zijn gefascineerd door de verschillende noten en luisteren steeds geconcentreerd naar de verschillende beats.”

DJ Kids is een muzikale en plezierige driedaagse dat tijdens elke schoolvakantie wordt georganiseerd. Het is een coole en leerzame ervaring. Een écht DJ avontuur!
Kinderen maken kennis met alles wat een hedendaagse DJ doet. We leren mixen op een professionele manier. We maken kennis met verschillende DJ controllers en wat je hiermee nu allemaal kunt doen. We blikken ook even terug hoe er destijds met vinylplaten werd gedraaid! En we gaan ook veel plezier maken! Op het einde van de workshop maakt iedereen een eigen DJ mix die je dan mee naar huis krijgt als leuke herinnering.

Algemeen: DJ Kids Summer School I telkens 3 dagen na elkaar

Tijd:  10u00 tot 16u00

Data Summer School:
Reeks 1 start op zondag 9/7, maandag 10/7 en dinsdag 11/7 I volzet
Reeks 2 start op woensdag 16/8, donderdag 17/8 en vrijdag 18/8 I volzet
Reeks 3 start op dondrdag 24/8, vrijdag 25/8 en zaterdag 26/8 I extra reeks I inschrijven
Reeks 4 start op maandag 28/8, dinsdag 29/8 en woensdag 30/8 I volzet

Data DJ Kids Halloween start op zaterdag 28/10, zondag 29/10 en maandag 30/10 I inschrijven

Locatie: DJ-School I Kuiperskaai I 17KV I 9000 Gent

Prijs: €205 (inclusief drankje en versnapering)

Praktisch: Kinderen en ouders zijn welkom vanaf 09u45. We starten vanaf nul, er is geen voorkennis nodig.
DJ Kids is voor kinderen vanaf 8 tot 12 jaar