Muzikale en leerrijke DJ stages op maat voor jongeren vanaf 7 jaar dat telkens wordt georganiseerd tijdens elke schoolvakantie!

Jongeren maken kennis met alles wat een hedendaagse DJ doet. We leren mixen op een professionele manier met verschillende DJ controllers en leren wat je hiermee nu allemaal mee kunt doen. We blikken ook even terug hoe er destijds met vinylplaten werd gedraaid. En we maken een opname die de DJ's meekrijgen naar huis!

Algemeen: telkens 2, 3 of 5 dagen na elkaar
Prijzen: €150 voor de 2-daagse stage / €205 voor de 3-daagse stage / €300 voor de 5-daagse stage

Praktisch: We vragen om zelf een lunckpakket mee te brengen die we steeds fris bewaren in onze koelkast.

Deelname: er is geen voorkennis nodig en jongeren mogen trouwens deelnemen zoveel ze maar willen.
We splitsen de eerste dag de groep op in deelnemers die vanaf nul starten en de DJ's met al wat ervaring. Er zijn verschillende ruimtes zodat iedereen, ongeacht ervaring, naar hartenlust kan oefenen.

Tine Melens van jeugdtheater Bronks: “Muziekscholen zouden hier zeker een punt aan kunnen zuigen! Het is me namelijk opgevallen hoe goed de kinderen naar de muziek luisteren tijdens deze activiteiten. Dit is normaal gezien niet het geval! De kinderen zijn gefascineerd door de verschillende noten en luisteren steeds geconcentreerd naar de verschillende beats.”

DJ School op verplaatsing Bronks Brussel