DJ Kids is een muzikale en plezierige stage die tijdens schoolvakanties wordt georganiseerd. Het is een coole en leerzame ervaring. Een écht DJ avontuur! Kinderen maken kennis met alles wat een hedendaagse DJ doet. We leren mixen op een professionele manier. We maken kennis met verschillende DJ controllers en wat je hiermee nu allemaal kunt doen. We blikken ook even terug hoe er destijds met vinylplaten werd gedraaid!

Algemeen: DJ Kids, telkens 2 of 3 dagen na elkaar

Data zomervakantie:
DJ Kids Summer School gaat door op zaterdag 29/6 en zondag 30/6 inhoud en optie tot inschrijven
DJ Kids Summer School gaat door op maandag 8/7, dinsdag 9/7 en woensdag 10/7 inhoud en optie tot inschrijven
DJ Kids Summer School gaat door op maandag 15/7, dinsdag 16/7 en woensdag 17/7 inhoud en optie tot inschrijven

DJ Kids Summer School op vr 16/8 en za 17/8 inhoud en optie tot inschrijven
DJ Kids Summer School
op do 22/8, vr 23/8 en za 24/8 inhoud en optie tot inschrijven
DJ Kids Summer School
op ma 26/8, di 27/8 en wo 28/8 inhoud en optie tot inschrijven

Prijs:
€150 voor 2-daagse stage
€205 voor 3-daagse stage

Praktisch: DJ Kids en ouders zijn welkom vanaf 09u45 zodat we op tijd kunnen starten om 10u00.
We vragen om zelf een lunckpakketje mee te brengen die we steeds fris bewaren in onze koelkast.

Deelname: We starten vanaf nul, er is geen voorkennis nodig. Kinderen mogen trouwens deelnemen zoveel ze maar willen.
We splitsen de eerste dag de groep op in enerzijds zij die starten en anderzijds zij met ervaring.
DJ-School is zodanig opgesteld in verschillende ruimtes zodat iedereen, ongeacht ervaring, naar hartenlust kan oefenen.

“Muziekscholen zouden hier zeker een punt aan kunnen zuigen!
Het is me namelijk opgevallen hoe goed de kinderen naar de muziek luisteren tijdens de activiteit.  Dit is normaal gezien niet het geval!
De kinderen zijn gefascineerd door de verschillende noten en luisteren steeds geconcentreerd naar de verschillende beats.”