DJ Kids is een muzikale en plezierige stage die tijdens schoolvakanties wordt georganiseerd. Het is een coole en leerzame ervaring. Een écht DJ avontuur! Kinderen maken kennis met alles wat een hedendaagse DJ doet. We leren mixen op een professionele manier. We maken kennis met verschillende DJ controllers en wat je hiermee nu allemaal kunt doen. We blikken ook even terug hoe er destijds met vinylplaten werd gedraaid!

Algemeen: DJ Kids, telkens 2 of 3 dagen na elkaar

Tijd:  10u00 tot 16u00

Data:
DJ Kids Spring Break gaat door op zaterdag 6/4 en zondag 7/4 nog 2 plaatsen info en inschrijven
DJ Kids Summer School op maandag 8/7, dinsdag 9/7 en woensdag 10/7 info en nschrijven
DJ Kids Summer School Radio op maandag 15/7, dinsdag 16/7 en woensdag 17/7 info en inschrijven

Locatie: DJ-School I Kuiperskaai I 17KV I 9000 Gent

Praktisch: DJ Kids en ouders zijn welkom vanaf 09u45 zodat we op tijd kunnen starten om 10u00.
We vragen om zelf een lunckpakketje mee te brengen die we steeds fris bewaren in onze koelkast.

Deelname: We starten vanaf nul, er is geen voorkennis nodig. Kinderen mogen trouwens deelnemen zoveel ze maar willen.
We splitsen de eerste dag de groep op in enerzijds zij die starten en anderzijds zij met ervaring.
DJ-School is zodanig opgesteld in verschillende ruimtes zodat iedereen, ongeacht ervaring, naar hartenlust kan oefenen.

“Muziekscholen zouden hier zeker een punt aan kunnen zuigen!
Het is me namelijk opgevallen hoe goed de kinderen naar de muziek luisteren tijdens de activiteit.  Dit is normaal gezien niet het geval!
De kinderen zijn gefascineerd door de verschillende noten en luisteren steeds geconcentreerd naar de verschillende beats.”