Tijdens deze unieke DJ 2-daagse maak je kennis met professionele software zoals FL Studio, Logic Pro en Ableton Live en met de ’stand alone’ PIONEER DJ TORAIZ sampler. We gaan bestaande tracks en remixes aandachtig ontleden om een beter inzicht te krijgen in hoe deze zijn gemaakt. Er  is geen voorkennis vereist.

Teen DJ Producer / 2-daagse / zomervakantie 2020Teen DJ Prd

Algemeen: telkens 2 dagen na elkaar

: DJ-School, Kuiperskaai, 17KV, 9000 Gent
Prijs: €150 voor de 2-daagse stage

Teen DJ Producer reeks 1
> zaterdag 11/7 en zondag 12/7, telkens van 10u tot 16u. inschrijven
Teen DJ Producer reeks 2 > zaterdag 22/8 en zondag 23/8, telkens van 10u tot 16u. inschrijven

Praktisch
: DJ's Kids en ouders zijn welkom vanaf 09u45 zodat we op tijd kunnen starten om 10u00.
We vragen om zelf een lunckpakket mee te brengen die we steeds fris bewaren in onze koelkast.

: We starten vanaf nul, er is geen voorkennis nodig.

We splitsen de eerste dag de groep op in enerzijds zij die vanaf nul starten en anderzijds de jongeren met al wat ervaring.
DJ-School is zodanig opgesteld in verschillende ruimtes zodat iedereen, ongeacht ervaring, naar hartenlust kan oefenen.

Versterk je eigen identiteit door zelf muziek te maken, alle grote DJ’s doen het! Tijdens deze module maak je kennis met DAW Production Software zoals Logic Pro X, FL Studio & Ableton. We laten jullie vrij experimenteren op al onze drumcomputers, onze computers en onze analoge synthesizers. Aarzel niet om meerdere malen voor deze reeks gaan. Wij garanderen je dat je keer per keer steeds nieuwe dingen zult ontdekken…