mini dj kids 2 mini dj kids 1 mini dj kids 3

“Muziekscholen zouden hier zeker een punt aan kunnen zuigen! Het is me namelijk opgevallen hoe goed de kinderen naar de muziek luisteren tijdens de activiteit.
Dit is normaal gezien niet het geval. De kinderen zijn gefascineerd door de verschillende noten en luisteren steeds geconcentreerd naar de verschillende beats.”

Mini DJ Kids is een muzikale en plezierige sessie, een coole en leerzame ervaring. Een écht DJ avontuur! Kinderen maken kennis met alles wat een hedendaagse DJ doet. We leren mixen op een "professionele manier." En we gaan ook veel plezier maken!

Algemeen: Mini DJ Kids, 1 sessie van 2,5u
Mini DJ Kids is voor kinderen vanaf 6 tot 8 jaar

Data:
zaterdag 16/3 van 14u00 tot 16u30 I inschrijven
Deze leeftijdsgroep kan ook deenemen aan DJ College tijdens het schooljaar 2018/2019. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Praktisch: Kinderen en ouders zijn welkom vanaf 13u15. We starten vanaf nul, er is geen voorkennis nodig. We werken met beperkt aantal deelnemers.
We voorzien steeds een vieruurtje voor de kinderen.