DJ College 1 DJ College 7

Zin om beats te maken? Tuurlijk wel!
Tijdens deze 2-daagse krijgen kinderen inzicht hoe een dancetrack wordt gemaakt. Ze gaan experimenteren en zelf een nummer proberen maken.
DJ-School wordt daarvoor omgetoverd tot een heus DJ laboratorium waarin de kinderen naar hartenlust kunnen experimenteren met drumcomputers, samplers, de Launchpad, microfoons en met FX modules. Ook gaan ze aan de slag met professioneel DJ / Producer software zoals Logic Pro, Ableton Live, FL 20 (met de Akai Fire controller), Rekordbox DJ, Traktor, Serato DJ en dit in combinatie met ons uitgebreid arsenaal aan DJ set-ups. De beats zullen letterlijk rond hun oren vliegen!

Om te kunnen deelnemen aan Play & Produce is er geen voorkennis nodig. Omdat we met beperkt aantal deelnemers werken en steeds met gastdocenten is de begeleiding steeds op maat waardoor de kinderen zo vaak kunnen deelnemen als ze maar wensen. Zo leren ze hun eigen identiteit en stijl ontwikkelen en op termijn misschien zelfs een eigen nummer te maken, alle grote DJ’s doen het!

Algemeen: Play & Produce I telkens 2 dagen na elkaar I Play & Produce is voor kinderen van 8 tot 12 jaar

Data: Play & Produce gaat door op donderdag 3/1 en vrijdag 4/1 I inschrijven

Tijd: 10u00 tot 16u00

Locatie: DJ-School, Kuiperskaai 17KV, 9000 Gent

Deelname: Je bent welkom vanaf 09u45. Play & Produce kan je volgen vanaf 8 jaar. We starten vanaf nul, er is geen voorkennis nodig.
We werken met een beperkt aantal plaatsen per stage.

Deelname: Kinderen en ouders zijn welkom vanaf 09u45. We starten vanaf nul, je hebt helemaal geen voorkennis nodig.
We werken met een beperkt aantal plaatsen per stage.
We vragen om zelf een lunckpakketje mee te brengen.