Teen DJ producer 1 Teen DJ Producer 3 NcXU0

Teen DJ is een muzikale en plezierige driedaagse dat tijdens elke schoolvakantie wordt georganiseerd. Het is een coole, leerzame en onvergetelijke ervaring!

Wat leren jongeren?
Tijdens onze muzikale 3-daagse maken jongeren kennis met alles wat een hedendaagse DJ doet. We leren mixen op een professionele manier. We maken kennis met verschillende DJ controllers en wat je hiermee nu allemaal kunt doen. We blikken ook even terug hoe er destijds met vinylplaten werd gedraaid! En we gaan ook veel plezier maken! Op het einde van de workshop maakt iedereen een eigen DJ mix.

Tine Melens van jeugdtheater Bronks zegt:
“Muziekscholen zouden hier zeker een punt aan kunnen zuigen!”.
Het is me namelijk opgevallen hoe goed de jongeren naar de muziek luisteren tijdens de activiteit.
Dit is normaal gezien niet het geval. De jongeren zijn gefascineerd door de verschillende noten
en luisteren steeds geconcentreerd naar de verschillende beats.

Algemeen: Teen DJ Winter School I telkens 3 dagen na elkaar I Teen DJ is voor jongeren vanaf 12 tot 16 jaar

Data: deze stage gaat door op zaterdag 29/12, zondag 30/12 en maandag 31/12 I inschrijven

Locatie: DJ-School, Kuiperskaai 17KV, 9000 Gent

Praktisch: Jongeren en ouders zijn welkom vanaf 09u45 zodat we op tijd kunnen starten om 10u00.
We vragen om zelf een lunckpakketje mee te brengen die we steeds fris bewaren in onze koelkast.

Deelname: We starten vanaf nul, er is geen voorkennis nodig. Jongeren mogen trouwens deelnemen zoveel ze maar willen.
We splitsen de eerste dag de groep op in enerzijds zij die starten en anderzijds zij met ervaring.
DJ-School is zodanig opgesteld in verschillende ruimtes zodat iedereen, ongeacht ervaring, naar hartenlust kan oefenen.