Als pionier in België is DJ-School te Gent dé locatie waar je enerzijds professionele DJ opleidingen kan volgen en waar anderzijds recreatieve DJ workshops voor jong en oud worden georganiseerd. Ontdekken, het motiveren en ontwikkelen van je vaardigheden en een muzikale beleving staat centraal.  DJ School begeleidt je in het leveren van geweldige resultaten en in het overtreffen van je eigen verwachtingen.   

Revoluties en tegenstromingen binnen de muziekindustrie, de evolutie van muziekdragers van analoog naar digitaal, van vinyl via CD's naar de USB sticks, harde schijf of flashcards, DJ software.... De hedendaagse DJ dient zich meer en meer aan te passen. De vraag naar opleidingen en bijscholing werd meer en meer gesteld.

David Fouquaert, beter bekend van het ondertussen legendarische Gentse DJ duo Mo & Benoelie (internationaal vooral als The Glimmers), en Myriam Degraeve richtten in april 2013 Vlaanderens allereerste DJ-School op. 

Contacteer David voor vragen over inhoud opleidingen, technische vragen, voorzieningen en aankoop materiaal.
David Fouquaert I Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. I 0495 506 921

Contacteer Myriam voor vragen over de website, communicatie, projecten, nieuwe initiatieven en partnerships. Daarnaast ook praktische vragen, aanbod en planning, inschrijvingen, facturatie en betaling.
Myriam Degraeve I Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. I 0476 251 634


logo3

Master your instrument
Master the music
And then forget about all that bullshit
And just play
(Charlie Parker)