Full C 1 Full C 2 Full Course 5 Full C 4

Methode:
Gedurende de opleiding doorlopen we samen uitvoerig alle DJ-terminologie, alles komt letterlijk aan bod.
Je leert werken met het meest geavanceerde DJ materiaal die in de hedendaagse DJ-wereld gehanteerd wordt door top DJ’s. Er wordt geëxperimenteerd met Remix Station en je maakt kennis met Production Software zoals Logic Pro en FL Studio om je creativiteit aan te scherpen. Daarnaast leren we hoe je je eigen DJ-set op de beste manier kunt voorbereiden met het gebruik van Music Management Software.
De juridische kant komt ook aan bod: Sabam, copyrights en DJ licenties worden zorgvuldig uitgelegd en besproken. En je krijgt een uitegebreide sessie omtrent het gebruik van social media en hoe je jezelf kunt promoten als professioneel DJ.
Via professionele vorming en coaching word je volledig klaargestoomd om aan de slag te gaan als DJ. Ook als bijverdienste of hobbyist ziet iedereen je graag komen voor een feestje of receptie!

Praktisch: Er is geen voorkennis vereist, we starten vanaf nul. Onze professionele DJ opleiding is genre-overschrijdend waardoor je de aangeleerde technieken kan toepassen op elke muziekstijl. Je mag uiteraard je eigen muziek meebrengen tijdens je lessen zodat we jou nog efficiënter kunnen begeleiden tijdens jouw opleiding.
Je lessen gaan door in groepjes van maximum 6 personen, je kunt dus rekenen op maximale persoonlijke aandacht.
Elke les start met een theoretische uiteenzetting van een aantal topics waarna je direct aan de slag gaat. Hands-on ervaring en volledig praktijkgericht!

Voor wie: Op muziekbeleving staat geen leeftijd en de opleiding richt zich tot alle geïnteresseerden die zich in dit boeiend vakgebied willen vastbijten, hetzij met professionele doeleinden, hetzij als bijverdienste of als hobbyist. Ook DJ’s met enige ervaring of met een carrière die zich willen bijscholen of ‘upgraden’ behoren tot onze doelgroep.

Programma Basis: Wat is DJ’en? Analoog versus digitaal DJ’en I Verschillende digitale muziekformaten I BPM & Song Structure Basics I Beat matching I Quantisation & Synchronisation I Cue points & multiple cue points I Fader use, EQ-ing & filtering I Cue’s, loops, hot cue’s & hot loops I Basic FX & Filters I Harmonic mixing I DJ library I iTunes integratie I Gain structure.

Programma Gevorderd: Fader techniques & groove riding I Subtraction technieken & frequency mixing I Rekordbox DJ, Serato & Traktor DJ I DJ set up connections & settings configuration I Akoestiek & geluid basics I Introductie tot scratching & cutting I Multi-deck & multi-format mixing I Opname DJ set I Audio editing basics I Triggering hot cue points I Mash ups on the fly I DJ promo via sociale media I Statuten, wetgeving & auteursrechten.

Algemeen: De opleiding omvat 14 lessen op wekelijkse basis van telkens 2,5u + gratis deelname aan de Social Media/PR/Sabam sessie.

Data:
op dinsdag 4/9, 11/9, 18/8, 25/9, 2/10, 9/10, 16/10, 23/10, 6/11, 13/11, 20/11, 27/11, 4/12 en 11/12 van 19u30 tot 22u00 I inschrijven
op dinsdag 4/9, 11/9, 18/8, 25/9, 2/10, 9/10, 16/10, 23/10, 6/11, 13/11, 20/11, 27/11, 4/12 en 11/12 van 14u00 tot 16u30 I inschrijven
op donderdag 6/9, 13/9, 20/9, 27/9, 4/10, 11/10, 18/10, 25/10, 8/11, 15/11, 22/11, 29/11, 6/12 en 13/12 van 19u30 tot 22u00 I inschrijven

belangrijk: dit voorjaar '18 start deel 1 ( DJ Basics) van Full Course nog op. Data vanaf september volgen binnenkort.
Bij Full Course krijg je de sessie rond Social Media/ PR / Sabam gratis
, deze gaat door op dinsdag 28/5/2019.

Prijs : €950 inclusief sessie social media / pr / sabam. Bij boeking van DJ Full Cours betaal je het voordeeltarief van €950 ipv. €1055 indien je de 3 modules apart volgt.

Docent: Jouw lessen worden gegeven door niemand minder dan David Fouquaert, beter gekend van het internationaal gerenommeerd DJ duo “The Glimmers”.

Locatie: DJ-School, Kuiperskaai 17KV, 9000 Gent

Praktisch: Je bent welkom vanaf 19u15 zodat we om 19u30 kunnen starten met de les. Indien je om praktische redenen of om professionele redenen een les uit de reeks niet kan bijwonen, dan wordt samen met de docent overeengekomen om de gemiste les in te halen op een ander tijdstip.

Privéles: Je kan deze module ook privé volgen. Contacteer hiervoor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..