School 1 School 3 School 2

Voor de winnaar van de wiskundeolympiade "editie 2016-2017 Wiskunnend Wiske" voorzag de Vrije Universiteit Brussel een hoodprijs! De winnaar "Onze-Lieve-Vrouw-van-Lourdescollege Edegem 6 WeWi8-GriWi8-LaWi8" ontving volledige lesdag bij DJ-School.

DJ-School is ook inzetbaar in het kader van cultuurdagen, sportdagen en speciale evenementen. De inhoud van deze DJ workshops worden steeds op maat van het evenement gemaakt. Het plezier van de deelnemers staat bij de activiteit steeds centraal. Deze kunnen zowel op DJ-School als op locatie worden georganiseerd.

Referenties: Jeugdtheater Bronks Brussel, Xtreme Xperience @ De Schorre Boom, Red Bull Mobile DJ, Radio MNM Start To DJ, Odissee Campus Waas, Pantarhei Atheneum Merelbeke, Erasmus Atheneum Deinze, Recreatiedomein De Gavers voor provincie Oost-Vlaanderen,  Roefeldag voor gemeente Sint-Genesius Rode, IVIO Buitenhof Gent (buitengewoon secundair onderwijs), groep INTRO vzw Brussel, Edugo Campus De Brug, Jeugdkunstenfestival De Panne I We love music, de Grabbelpassers uit Brecht, DJ-School geselecteerd als hoofdprijs voor de Winnaars van Wiskunnend Wiske 2017, Heilig Hartinstituut Heverlee Leuven,  Bibliotheek Vrede Borgerhout, Basisschool "Het Molenschip" Evergem, Coca-Cola Teen Influencer Kick-Off!, Popeiland 2017, Ism. UGent en stad Gent event rond wetenschap en techniek, Digitale Duik Telenet, Wijkfeest Ukkel, VIVES Hogeschool, HTISA Gent De Rotonde, Cultuurcentrum De Werf, Edugo campus De Toren, UZ Gent/Kinderhartfonds, Atheneum Veurne, Sint-Gregorius Gentbrugge, VZW Roeland, FOS Open Scouting Gent Vormingsweekend, Popeiland 2018, Helicon MBO Geldermalsen/Nederland, Jongeren Festival Dilbeek, Kids Nation/Live Nation, Psychiatrisch centrum Sint-Amandus, Husky Bar hebben al beroep gedaan op deze formule.

Vanaf vrijdag 18/1 geven we les aan het 3e en 4e leerjaar van de Herzeelse scholen tijdens de cultuurweken
Woensdag 30/1 & donderdag 31/1 komen de leerlingen van IVIO buitengewoon onderwijs Gent voor DJ workshops bij DJ-School
Woensdagnamiddag 30/1 verwelkomen we opnieuw de leerlingen van Edugo De Brug uit Oostakker
Woensdag 13/2 en 20/2 verwelkomen we ook opnieuw de leerlingen uit het Molenschip Evergem

Woensdag 6/3
komen de jongeren vanuit Diksmuide DJ workhops volgen bij DJ-School, ism. jeugddienst Diksmuide
Woensdag 20/3 komen de jongeren vanuit Destelbergen Dj workshops volgen bij DJ-School, ism. jeugddienst Destelbergen

Woensdag 17/4 gaat DJ-School DJ workhops geven voor jongeren bij Bibliotheek Oostende, ism. stad Oostende

Interesse? Neem gerust vrijvblijvend contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor verdere inlichtingen betreffende beschikbaarheid en prijzen.

Schermafbeelding_2016-11-18_om_14.38.59.png   Gent-Zuid live 2016

Collage 1   Gent-Zuid live 2017