School 1 School 3 School 2

Voor de winnaar van de wiskundeolympiade "editie 2016-2017 Wiskunnend Wiske" voorziet de Vrije Universiteit Brussel een hoodprijs! nl. een volledige lesdag voor "Onze-Lieve-Vrouw-van-Lourdescollege Edegem 6 WeWi8-GriWi8-LaWi8" volgt  bij DJ-School.

DJ-School is ook inzetbaar in het kader van cultuurdagen, sportdagen en speciale evenementen. De inhoud van deze DJ workshops worden steeds op maat van het evenement gemaakt. Het plezier van de deelnemers staat bij de activiteit steeds centraal. Deze kunnen zowel op DJ-School als op locatie worden georganiseerd.

Referenties: Jeugdtheater Bronks Brussel, Xtreme Xperience @ De Schorre Boom, Red Bull Mobile DJ, Radio MNM Start To DJ, Odissee Campus Waas, Pantarhei Atheneum Merelbeke, Erasmus Atheneum Deinze, Recreatiedomein De Gavers voor provincie Oost-Vlaanderen,  Roefeldag voor gemeente Sint-Genesius Rode, IVIO Buitenhof Gent (buitengewoon secundair onderwijs), groep INTRO vzw Brussel, Edugo Campus De Brug, Jeugdkunstenfestival De Panne I We love music, de Grabbelpassers uit Brecht, DJ-School geselecteerd als hoofdprijs voor de Winnaars van Wiskunnend Wiske 2017, Heilig Hartinstituut Heverlee Leuven,  Bibliotheek Vrede Borgerhout, Basisschool "Het Molenschip" Evergem, Coca-Cola Teen Influencer Kick-Off!, Popeiland 2017, Ism. UGent en stad Gent event rond wetenschap en techniek, Digitale Duik Telenet, Wijkfeest Ukkel, VIVES Hogeschool, HTISA Gent De Rotonde, Cultuurcentrum De Werf, Edugo campus De Toren, UZ Gent/Kinderhartfonds, Atheneum Veurne, Sint-Gregorius Gentbrugge, VZW Roeland, FOS Open Scouting Gent Vormingsweekend, Popeiland 2018, Helicon MBO Geldermalsen/Nederland, Jongeren Festival Dilbeek en Kids Nation/Live Nation hebben al beroep gedaan op deze formule.

Interesse? Neem gerust vrijvblijvend contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor verdere inlichtingen betreffende beschikbaarheid en prijzen.

Schermafbeelding_2016-11-18_om_14.38.59.png   Gent-Zuid live 2016

Collage 1   Gent-Zuid live 2017