School 1 School 3 School 2

Voor de winnaar van de wiskundeolympiade "editie 2016-2017 Wiskunnend Wiske" voorzag de Vrije Universiteit Brussel een hoodprijs! De winnaar "Onze-Lieve-Vrouw-van-Lourdescollege Edegem 6 WeWi8-GriWi8-LaWi8" ontving volledige lesdag bij DJ-School.

DJ-School is steeds in nauwe samenwerking met verenigingen vanuit cultuurwerking voor kinderen en jongeren. De inhoud van deze DJ workshops worden steeds op maat gemaakt. Het plezier van de leerlingen en deelnemers staat bij de activiteit steeds centraal. Deze kunnen zowel op DJ-School als op locatie worden georganiseerd.

Woensdag 6/3
komen de jongeren vanuit Diksmuide DJ workhops volgen bij DJ-School, ism. jeugddienst Diksmuide.
Woensdag 20/3 komen de jongeren vanuit Destelbergen Dj workshops volgen bij DJ-School, ism. jeugddienst Destelbergen.

Woensdag 17/4 gaat DJ-School DJ workhops geven voor jongeren bij Bibliotheek Oostende, ism. stad Oostende.

Interesse? Neem gerust vrijvblijvend contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor verdere inlichtingen.