DJ-School staat steeds in nauwe samenwerking met verenigingen vanuit cultuurwerking en vorming voor kinderen, jongeren & jong volwassenen. De inhoud van deze DJ workshops wordt steeds op maat gemaakt. Het plezier van de deelnemers staat bij deze activiteit steeds centraal. Deze kunnen zowel op DJ-School als op locatie worden georganiseerd.

Interesse? Neem gerust vrijvblijvend contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor verdere inlichtingen.

Referenties: Jeugdtheater Bronks Brussel, Xtreme Xperience @ De Schorre Boom, Red Bull Mobile DJ, Radio MNM Start To DJ, Recreatiedomein De Gavers Oost-Vlaanderen,  Roefeldag voor gemeente Sint-Genesius Rode, groep INTRO vzw Brussel, Jeugdkunstenfestival De Panne I We love music, de Grabbelpassers uit Brecht, DJ-School geselecteerd als hoofdprijs voor de Winnaars van Wiskunnend Wiske 2017, Bibliotheek Vrede Borgerhout, Popeiland 2017, Ism. UGent en stad Gent event rond wetenschap en techniek, Wijkfeest Ukkel, Cultuurcentrum De Werf, UZ Gent/Kinderhartfonds, VZW Roeland, FOS Open Scouting Gent Vormingsweekend, Popeiland 2018, Jongeren Festival Dilbeek, Psychiatrisch centrum Sint-Amandus, jeugdwerking Diksmuide, jeugdwerking Destelbergen, Kazou Brugge en GhentMUN hebben al beroep gedaan op deze formule.