Mini DJ Kids

DJ Kids is een muzikale en plezierige driedaagse dat tijdens elke schoolvakantie wordt georganiseerd. Het is een coole en leerzame ervaring. Een écht DJ avontuur! Kinderen maken kennis met alles wat een hedendaagse DJ doet. We leren mixen op een professionele manier. We maken kennis met verschillende DJ controllers en wat je hiermee nu allemaal kunt doen. We blikken ook even terug hoe er destijds met vinylplaten werd gedraaid! En we gaan ook veel plezier maken! Op het einde van de workshop maakt iedereen een eigen DJ mix.

Algemeen: Mini DJ Kids, 1 sessie van 2,5u I Mini DJ Kids is voor kinderen vanaf 6 tot 8 jaar

Data: zaterdag 16/3

Praktisch: Kinderen en ouders zijn welkom vanaf 13u15. We starten vanaf nul, er is geen voorkennis nodig. We werken met beperkt aantal deelnemers.
We voorzien steeds een vieruurtje voor de kinderen.

“Muziekscholen zouden hier zeker een punt aan kunnen zuigen! Het is me namelijk opgevallen hoe goed de kinderen naar de muziek luisteren tijdens de activiteit.  Dit is normaal gezien niet het geval. De kinderen zijn gefascineerd door de verschillende noten en luisteren steeds geconcentreerd naar de verschillende beats.”

DJ Kids site 1 DJ Kids Site 2