Teen DJ Winter School

Teen DJ is een muzikale en plezierige tweedaagse dat tijdens deze schoolvakantie wordt georganiseerd. Het is een coole, leerzame en onvergetelijke ervaring!

Wat leren jongeren?
Tijdens onze muzikale 3-daagse maken jongeren kennis met alles wat een hedendaagse DJ doet. We leren mixen op een professionele manier. We maken kennis met verschillende DJ controllers en wat je hiermee nu allemaal kunt doen. We blikken ook even terug hoe er destijds met vinylplaten werd gedraaid! En we gaan ook veel plezier maken! Op het einde van de workshop maakt iedereen een eigen DJ mix.

Algemeen: Teen DJ Winter School I telkens 3 dagen na elkaar I Teen DJ is voor jongeren vanaf 12 tot 16 jaar

Data: Teen DJ Winter School gaat door op zaterdag 29/12, zondag 30/12 en maandag 31/12

Deelname: Jongeren en ouders zijn welkom vanaf 09u45. We starten vanaf nul, je hebt helemaal geen voorkennis nodig.
Jongeren mogen trouwens deelnemen zoveel ze maar willen. We splitsen de eerste dag de groep op in enerzijds zij die starten en anderzijds zij met ervaring.
DJ-School is zodanig opgesteld in verschillende ruimtes zodat iedereen, ongeacht ervaring, naar hartenlust kan oefenen.
We vragen om zelf een lunchpakket mee te brengen.

NcXU0 Teen DJ site Teen DJ Site 4