DJ Kids Radio

DJ Kids Radio is een DJ driedaagse die tijdens elke schoolvakantie wordt georganiseerd. Radio maken is een coole en leerzame ervaring naast het deejayen op zich. Tijdens deze stage maken we een heuse radioshow en dit met veel muziek, DJ sets en zelfs interviews.
Een creatieve muzikale belevenis die de DJ Kids niet snel zullen vergeten!

Algemeen: DJ Kids Radio telkens 3 dagen na elkaar. DJ Kids is voor kinderen vanaf 7 tot 11 jaar

Data: maandag 15/4, dinsdag 16/4 en donderdag 18/4 (
(geen les op woensdag 17/4 > DJ-School geeft DJ workhops aan jongeren bij Bibliotheek Oostende, ism. stad Oostende)

Praktisch: Kinderen en ouders zijn welkom vanaf 09u45. We starten vanaf nul, er is geen voorkennis nodig.
We vragen om zelf een lunckpakketje mee te brengen.

DJ Kids Site 2 DJ Kids site 3 DJ Kids site 4

“Muziekscholen zouden hier zeker een punt aan kunnen zuigen! Het is me namelijk opgevallen hoe goed de kinderen naar de muziek luisteren tijdens de activiteit.  Dit is normaal gezien niet het geval. De kinderen zijn gefascineerd door de verschillende noten en luisteren steeds geconcentreerd naar de verschillende beats.”