DJ Kids Summer School

“Muziekscholen zouden hier zeker een punt aan kunnen zuigen!
Het is me namelijk opgevallen hoe goed de kinderen naar de muziek luisteren tijdens de activiteit.  Dit is normaal gezien niet het geval!
De kinderen zijn gefascineerd door de verschillende noten en luisteren steeds geconcentreerd naar de verschillende beats.”

DJ Kids is een muzikale en plezierige tweedaagse dat tijdens elke schoolvakantie wordt georganiseerd. Het is een coole en leerzame ervaring. Een écht DJ avontuur!
Kinderen maken kennis met alles wat een hedendaagse DJ doet. We leren mixen op een professionele manier. We maken kennis met verschillende DJ controllers en wat je hiermee nu allemaal kunt doen. We blikken ook even terug hoe er destijds met vinylplaten werd gedraaid! En we gaan ook veel plezier maken! Op het einde van de workshop maakt iedereen een eigen DJ mix.

Algemeen: DJ Kids, telkens 2 dagen na elkaar is voor kinderen van 8 tot 12 jaar

Data: DJ Kids gaat door op zaterdag 29/6 en zondag 30/6

Locatie: DJ-School, Kuiperskaai 17KV, 9000 Gent

Docent: i.a.v. David Fouquaert, david@dj-school.be, 0495 506 921.

Praktisch: DJ Kids en ouders zijn welkom vanaf 09u45 zodat we op tijd kunnen starten om 10u00.
We vragen om zelf een lunckpakketje mee te brengen die we steeds fris bewaren in onze koelkast.

Deelname: We starten vanaf nul, er is geen voorkennis nodig. Kinderen mogen trouwens deelnemen zoveel ze maar willen.
We splitsen de eerste dag de groep op in enerzijds zij die starten en anderzijds zij met ervaring.
DJ-School is zodanig opgesteld in verschillende ruimtes zodat iedereen, ongeacht ervaring, naar hartenlust kan oefenen.

DJ College 1