Platendraaiers

Op 30 januari 2021

In het 3-delige televisie programma ‘Platendraaiers’, te zien op Canvas vanaf zondag 13 december 2020, praat Kristof ‘DJ 4T4’ Michiels met enkele Belgische vooraanstaande DJ’s om een licht te werpen op de opmerkelijkste feiten, veranderingen en trends in vijftig jaar Belgische dj-cultuur. Dimitri Vegas & Like Mike, The Glimmers, Patje Krimson, TLP, Yves Deruyter, 2ManyDJs, Franky Jones e.v.a. komen aan het woord. Belpop van de DJ cultuur als het ware.

Naar aanleiding van ‘Platendraaiers’ organiseert DJ-School VZW een aantal publiek toegankelijke DJ Events met telkens één centrale DJ aan het woord komt uit bovenvermeld televisieprogramma. Tijdens deze Masterclass zal de centrale gast DJ anekdotes en verhalen brengen uit zijn of haar carriere, alsook  interactief vragen beantwoorden van de deelnemers zowel ter plaatse als de bezoekers online. De eerste editie gaat door op zaterdag 30 januari 2021.

Tijdens elke editie van deze reeks is er de ‘Signature Challenge’, waarbij de gast DJ een voor hem / haar typerende DJ mix voortoont, en dan de bezoekers uitdaagt om deze mix na te doen. Het live publiek kan dit ter plaatse doen, het publiek dat meekijkt via de streaming zal hun imitatie online kunnen posten op verschillende social media kanalen. De identiteit van de guest DJ wordt bekendgemaakt exact een week voor het evenement plaatsvind. Reserveer alvast je plaatsen want die zijn beperkt!

Screenshot_2020-05-10_at_14.21.44.png_22-45-24-540.png

Praktisch: Om te kunnen deelnemen is helemaal geen voorkennis vereist. De gast DJ wordt een week voorafgaand de activiteit bekend gemaakt.

Algemeen:  Platendraaiers (Masterclass DJ)

Datum: zaterdag 30 januari 2021

Locatie: DJ-School, Kuiperskaai 17KV, 9000 Gent