DJ Kids Summer School Deluxe III

DJ Kids Summer School Deluxe III is een muzikale en plezierige vijfdaagse dat tijdens deze zomervakantie wordt georganiseerd. Het is een coole en leerzame ervaring. Een écht DJ avontuur! Kinderen maken kennis met alles wat een hedendaagse DJ doet. We leren mixen op een professionele manier. We maken kennis met verschillende DJ controllers en wat je hiermee nu allemaal kunt doen. We blikken ook even terug hoe er destijds met vinylplaten werd gedraaid! En we gaan ook veel plezier maken! Op het einde van de workshop maakt iedereen een eigen DJ mix.

Algemeen: DJ Kids Summer School Deluxe III telkens 5 dagen na elkaar  DJ Kids is voor kinderen vanaf 8 tot 12 jaar

Data: 16, 17, 18, 19 & 20 augustus 2021

Praktisch: Kinderen en ouders zijn welkom vanaf 09u45. We starten vanaf nul, er is geen voorkennis nodig.
We vragen om zelf een lunckpakketje mee te brengen.

image.png