DJ Kids Halloween 2020

DJ Kids is een muzikale en plezierige DJ Stage dat zo goed als elke schoolvakantie wordt georganiseerd. Het is een coole en leerzame ervaring. Een écht DJ avontuur! De jongeren maken kennis met allerlei professionele DJ set ups. We blikken ook even terug hoe er destijds met vinylplaten werd gedraaid! En we gaan vooral ook veel plezier maken! Op het einde van de DJ stage nemen we een echte DJ mix op die jullie meekrijgen naar huis. Geen voorkennis vereist en deelnemen kan zo vaak als jullie willen.

Algemeen: DJ Kids Halloween 2020 / 3 daagse DJ Stage op maat voor jongeren tot en met 12 jaar

Data: maandag 2/11, dinsdag 3/11 en woensdag 4/11

Praktisch: We starten vanaf nul, er is geen voorkennis nodig. We vragen om zelf een lunckpakketje mee te brengen.

DJ Kids Site 2 DJ Kids site 3 DJ Kids site 4

“Muziekscholen zouden hier zeker een punt aan kunnen zuigen! Het is me namelijk opgevallen hoe goed de kinderen naar de muziek luisteren tijdens de activiteit.  Dit is normaal gezien niet het geval. De kinderen zijn gefascineerd door de verschillende noten en luisteren steeds geconcentreerd naar de verschillende beats.”