Teen DJ Summer School Deluxe II

Teen DJ Summer School Deluxe II is een muzikale en plezierige 5-daagse DJ Stage dat tijdens de zomervakantie wordt georganiseerd. Het is een coole, leerzame en onvergetelijke ervaring!

Wat leren jongeren?
Tijdens deze 5-daagse maken jongeren kennis met alles wat een hedendaagse DJ doet. We leren mixen op een professionele manier. We maken kennis met verschillende DJ controllers en wat je hiermee nu allemaal kunt doen. We blikken ook even terug hoe er destijds met vinylplaten werd gedraaid! En we gaan ook veel plezier maken! Op het einde van de stage mag iedereen een eigen DJ mix opnemen.

Algemeen: Teen DJ Summer School Deluxe II,  voor jongeren vanaf 12 tot 17 jaar

Data: Teen DJ Summer School Deluxe gaat door vanaf maandag 26/7 tot en met vridag 30/7

Deelname: Jongeren en ouders zijn welkom vanaf 09u45. We starten vanaf nul, je hebt helemaal geen voorkennis nodig.
Jongeren mogen trouwens deelnemen zoveel ze maar willen. We splitsen de eerste dag de groep op in enerzijds zij die starten en anderzijds zij met ervaring.
DJ-School is zodanig opgesteld in verschillende ruimtes zodat iedereen, ongeacht ervaring, naar hartenlust kan oefenen.
We vragen om zelf een lunchpakket mee te brengen.

image.png