Teen DJ Spring Break Deluxe

Teen DJ is een muzikale en plezierige tweedaagse dat tijdens deze schoolvakantie wordt georganiseerd. Het is een coole, leerzame en onvergetelijke ervaring!

Wat leren jongeren? 
Tijdens onze muzikale 3-daagse maken jongeren kennis met alles wat een hedendaagse DJ doet. We leren mixen op een professionele manier. We maken kennis met verschillende DJ controllers en wat je hiermee nu allemaal kunt doen. We blikken ook even terug hoe er destijds met vinylplaten werd gedraaid! En we gaan ook veel plezier maken! Op het einde van de workshop maakt iedereen een eigen DJ mix.

Algemeen: Teen DJ, telkens 5 dagen na elkaar, Teen DJ is voor jongeren vanaf 12 tot 17 jaar.

Tijd: 10u00 tot 16u00.

Data: Teen DJ gaat door van dinsdag 11/4 tot en met zaterdag 15/4.

Locatie: DJ-School, Kuiperskaai, 17KV, 9000 Gent.

Prijs: €300.

Docent: i.a.v. David Fouquaert.

Deelname: Jongeren en ouders zijn welkom vanaf 09u45. We starten vanaf nul, je hebt helemaal geen voorkennis nodig. Jongeren mogen trouwens deelnemen zoveel ze maar willen. We splitsen de eerste dag de groep op in enerzijds zij die starten en anderzijds zij met ervaring.

Al onze toestellen staan zodanig opgesteld in verschillende ruimtes zodat iedereen, ongeacht ervaring, naar hartenlust kan oefenen. We vragen om zelf een lunchpakket mee te brengen.

  Teen DJ Site 4