Deze zomervakantie organiseert DJ-School opnieuw DJ kampjes en DJ stages op maat voor de jongeren. Na een hectisch schooljaar en heel wat onzekerheid zijn we blij dat we kinderen van 8 tot en met 12 jaar welkom mogen heten tijdens onze DJ Kids Summer School reeksen en voor de jongeren van 12 tot en met 17 jaar is er opnieuw Teen DJ Summer School..

We hebben voor deze zomer een aantal tweedaagse, driedaagse, vijfdaagse en zevendaagse reeksen ingepland. Elke dag start om 10u en gaat door tot 16u en dit in gelijk welke reeks. Er zullen hooguit 8 deelnemers tijdens de DJ stages aanwezig zijn. 

Onze toestellen zijn steeds helemaal up to date en er worden regelmatig andere combinaties opgesteld zodat iedereen naar hartenlust kan experimenteren en praktische ervaring opdoen onder professionele begeleiding. Er is geen voorkennis vereist en deelnemen kan ook zo vaak je maar wil.

7 professionele set ups met als kers op de taart de indrukwekkende nieuwe main room 4 decks opstelling met CDJ-3000 spelers en de DJM-V10 DJ mixer van Pioneer DJ! Al dit leuks gecombineerd met 8 jaar ervaring in het organiseren van DJ Stages voor jongeren en onze unieke locatie… Doe maar ne keer! 


b8d1d26b539c5a15bf2ba95e10a411c2