Je kan bij ons een cadeaubon bestellen met een waarde naar keuze, startende vanaf €25. De waarde hoeft helemaal niet overeen te komen met een prijs van een bepaalde DJ opleiding of DJ stage. Onze cadeaubon komt namelijk met een unieke code en is niet op naam, dus overdraagbaar aan derden, en is onbeperkt geldig in tijd en kan voor gelijk welke inschrijving worden gebruikt, eenmalig weliswaar. Er kan dus slechts één cadeaubon per inschrijving gebruikt worden. 

De aanschaf van de cadeaubon garandeert je geen plaats in een reeks! Je hebt pas een reservatie voor een DJ opleiding of DJ Stage na inschrijving op DJ-School via onze website of via mail. Dan kan je de bon gebruiken bij het betalen.

Indien de prijs van de opleiding of DJ stage hoger is dan de waarde van de cadeaubon, dan wordt het tegoed aangerekend bij de inschrijving. En indien de waarde van de bon hoger is dan het inschrijfgeld voor de gekozen reeks dan wordt het resterende bedrag in de vorm van een nieuwe cadeaubon. 

Wens je een cadeaubon of heb je nog vragen, neem dan gerust vrijvblijvend contact op met David via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

DJ cadeaubon