Ons doel is om kinderen en jongeren te motiveren om interactief met muziek bezig te zijn op een eigentijdse en futuristische manier. We laten ze op een praktische wijze kennis maken met alles wat de hedendaagse DJ allemaal doet. We leren de jongeren mixen op een professionele manier en dit op de meest geavanceerde toestellen. Ze maken kennis met verschillende DJ controllers en bijhorende software. We blikken ook even terug hoe er destijds met vinylplaten werd gedraaid maar we blikken vooral vooruit, waar het naartoe gaat zowel softwarematig als de hardware en wat in de toekomst allemaal mogelijk zal zijn.

We hebben voor de allerjongsten een categorie DJ Kids bedacht (voor jongeren vanaf 8 jaar tot en met 12 jaar) en voor de tieners hebben we de categorie Teen DJ. Beide zijn leuke muzikale DJ stages op maat waarin ze naar hartelust kunnen experimenteren onder vakkundige begeleiding uiteraard. Een coole en leerzame ervaring, een écht DJ avontuur!

DJ-School beschikt over aparte oefenruimtes zodat iedereen ongestoord kan oefenen en mixen. We starten telkens vanaf nul, er is geen voorkennis nodig. Vele deelnemers komen regelmatig terug en volgen meerdere stages. Tijdens hun stages wordt er telkens individueel verder gewerkt op de vaardigheden van het kind zelf met zijn/haar specifieke vragen en wensen. Deze DJ stages gaan steeds door tijdens schoolvakanties.

DJ College (vanaf 8 jaar tot 17 jaar) Op wekelijkse basis komen de jongeren na schooltijd zich 2 uur lang uitleven op onze toestellen. Inschrijven voor DJ College kan ofwel voor een heel schooljaar (25 sessies) of voor een half schooljaar (12 sessies). Starteh kan gerlijk wanneer. Meer info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  Margaux en Victor_foto Timmy