Ons doel is om kinderen en jongeren te motiveren om met muziek bezig te zijn op een interactieve manier. Waarom? Omdat je er iets van leert maar vooral omdat het leuk is. De jongeren maken kennis met alles wat een hedendaagse DJ doet. We leren mixen op een professionele manier. We maken kennis  met verschillende DJ controllers en bijhorende software. We blikken ook even terug hoe er destijds met vinylplaten werd gedraaid. DJ Kids en Teen DJ zijn leuke muzikale DJ stages voor kinderen en jongeren van 8 tot 16 jaar. Het is een coole en leerzame ervaring. Een écht DJ avontuur!
DJ-School beschikt over aparte oefenruimtes zodat iedereen naar hartenlust kan oefenen. We starten vanaf nul, er is geen voorkennis nodig. Onze leerlingen komen dan ook steeds terug. Want tijdens stages wordt er telkens individueel verder gewerkt op technieken en vaardigheden. Deze stages gaan steeds door tijdens alle schoolvakanties. Naast onze DJ stages bieden we ook lessen aan op wekelijkse basis voor max. 12 leerlingen via DJ College. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tijdens de herfstvakantie 2018 gaan volgende stages door:

MINI DJ KIDS 2018
Mini DJ Kids op zaterdag 24/11 I inschrijven

KERSTVAKANTIE 2018
DJ Kids Winter School
op zaterdag 22/12, zondag 23/12 en maandag 24/12 I inschrijven
DJ Producer op donderdag 27/12 en vrijdag 28/12 I inschrijven
Teen DJ Winter School op zaterdag 29/12, zondag 30/12 en maandag 31/12 I inschrijven
NIEUW Play and Produce for DJ Kids
op donderdag 3/1 en vrijdag 4/1 I inschrijven