Bij DJ-School kom je direct in de juiste stemming! DJ Your Team is een explosieve totaalbeleving en dit geheel steeds op maat van de klant. DJ-School ontving een award voor 1 van de 10 meest originele teambuildingsactviteiten voor bedrijven! Teambuilding voor Red Bull (Movie Red Bul)

We zijn gevestigd op de legendarische Kuiperskaai in Gent, decennia lang de habitat van het hippe Gentse nachtleven. David Fouquaert (van het internationaal gerenommeerde DJ duo The Glimmers) startte zijn carrière als professioneel DJ op de Kuiperskaai in de beruchte nachtclub ’55.

Met zicht op de nagelnieuwe bibliotheek De Krook ben je met je team meer dan welkom voor DJ Your Team en dit vanaf 5 tot 25 personen. Zijn jullie met meer? wensen jullie DJ workhops en deze totaalbeleving te laten doorgaan op een eigen of hier in Gent op een door ons gekozen locatie? We komen ook op verplaatsing.

DJ-School staat garant voor een exclusieve sfeer waarbij iedereen zich direct goed voelt en waarbij het gehele team betrokken wordt! DJ Your Team gebeurt steeds onder vakkundige begeleiding van Myriam Degraeve, David Fouquaert en team.
"De Eerste DJ-School van België, iedereen kan leren mixen’!  teambuilding voor CM bij DJ-School. (reportage magazine Trends op 14/11/2013)

Onder andere Festival van Vlaanderen, CM, Campari, Spotify, Red Bull, Showpad, DFDS Logistics en Direct Social ComM. Bruxelles, Ageas Insurance International, NV Avantida, BD Becton & Dickinson, Belfius, Gutzandglory, Arteveldehogeshool, Univar Brussel, TerUsus, Daikin Belgium, Coca-Cola, Kick-Off, Delaware International, Q8, DG Bilateral Affairs & Office of Economic Interests, Stad Gent en Dienst Toerisme stad Gent hebben al beroep gedaan op onze teambuildingsformule.

Voor meer info en / of reservaties kan je terecht bij Myriam en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0476 251 634.

june DJ Booth