Oefening baart kunst!  Heb je een belangrijk optreden in het vooruitzicht? Wil je je voorbereiden op een belangrijke DJ set? Wil je zelfzeker kunnen werken met het allernieuwste professioneel materiaal? Dit kan allemaal bij ons.

Professioneel apparatuur naar keuze: Dit materiaal hebben we ter beschikking voor je oefensessie: 4 x CDJ-3000's, 1 x DJM-V10, 2 paar Technics SL1200 MKII platenspelers, 1 Rodec Scratchbox DJ mixer, 1 paar Pioneer PLX-1000 platenspelers, 1 paar Pioneer CDJ-2000NEXUS2 multiplayers, 1 DJM-900NEXUS2 DJ mixer, 1 paar Pioneer CDJ-2000NEXUS multiplayers, 1 DJM900SRT DJ mixer, 1 paar Pioneer XDJ-1000 multiplayers, 1 paar Pioneer CDJ-900nexus multiplayers, 1 Pioneer DJM-900nexus DJ mixer, 1 Rodec MX34 mengtafel, 1 Pioneer RMX-1000 remix station, 1 Rodec vs. Sherman ReStyler , 1 Roland VT-3 Vocoder, 1 Ableton Push controller, 2 SM58 microphones, 1 Native Instruments S8 DJ controller (Traktor), 1 Pioneer DDJ-SZ DJ controller (Serato DJ), 1 Pioneer XDJ-Aero DJ controller (Rekordbox), 1 Pioneer XDJ-R1 'all in one DJ system', 1 Pioneer XDJ-RX Rekordbox DJ controller, 1 Rane SL4 (Serato DJ).

Dit in combinatie met Stage Accompany speakers, dichter bij een échte clubervaring ga je niet snel komen!

Algemeen: DJ Practice - individuele oefensessie van 2u

Data: 7 dagen op 7 van 10u00 tot middernacht al naargelang de beschikbaarheid en steeds met aanwezigheid van een technieker die je waar nodig bijstaat.

Locatie: Dj-School, Kuiperskaai 17KV, 9000 Gent

Prijs: €50 voor 2 uur

Techniek: i.a.v. David Fouquaert

image003 Prive 1 Schermafbeelding 2017 06 01 om 08.44.00

Bij DJ-School kom je direct in de juiste stemming!
We zijn gevestigd op de legendarische Kuiperskaai in Gent, decennia lang de habitat van het hippe Gentse nachtleven.
DJ-School staat garant voor een exclusieve en gezellige sfeer waarbij iedereen zich direct goed en thuis voelt.

DJ Your Team is een totaalbeleving en dit op maat van de klant voor een groep van 5 tot max. 20 deelnemers. DJ-School ontving een award voor 1 van de 10 meest originele teambuildingsactIviteiten voor bedrijven.

Onder andere Festival van Vlaanderen, CM, Campari, Spotify, Red Bull, Showpad, DFDS Logistics en Direct Social ComM. Bruxelles, Ageas Insurance International, NV Avantida, BD Becton & Dickinson, Belfius, Gutzandglory, Coca-Cola Teen Influencer Kick-Off!, Digitale Duik Telenet Kids Nation/Live Nation Husky BarArteveldehogeshool, Univar Brussel, TerUsus, Daikin Belgium, Coca-Cola, Kick-Off, Delaware International, Q8, DG Bilateral Affairs & Office of Economic Interests, Dienst Toerisme Gent, Coca-Cola Teen Influencer Kick-Off!, Digitale Duik Telenet Kids Nation/Live Nation en Husky Bar hebben al beroep gedaan op onze teambuildingsformule. Teambuilding voor Red Bull (Movie Red Bul).

Interesse? Neem gerust vrijvblijvend contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor verdere inlichtingen.

DJ Your Team