Cocacola apero 3 Schermafbeelding 2017 06 15 om 06.50.59 Schermafbeelding 2017 04 28 om 08.36.29

DJ Your Team is een boeiende interactieve muzikale workshop en een energieke belevenis. Er is geen voorkennis nodig. Alles wordt op eenvoudige manier uitgelegd met accent op entertainmaint. Het besef van hoe leuk het is om creatief met muziek aan de slag te gaan, groeit zienderogen tijdens de workshop. Alle deelnemers krijgen een 'kick' van het draaien en ontdekken het geheim achter het succes van top DJ’s. DJ Your Team kan zowel op verplaatsing doorgaan als bij DJ-School zelf. Voor kleine en grote bedrijven!

Onder andere Festival van Vlaanderen, CM, Campari, Spotify, Red Bull, Showpad, DFDS Logistics en Direct Social Communications Bruxelles, Ageas Insurance International, NV Avantida, BD Becton & Dickinson, Belfius, Gutzandglory, Arteveldehogeshool, Univar Brussel, TerUsus, Daikin Belgium en Coca-Cola Teen Influencer Kick-Off! hebben al beroep gedaan op deze formule. 

Bij DJ-School kom je direct in de juiste stemming! We zijn gevestigd in een prachtig stukje historisch centrum van Gent. De Kuiperskaai was decennia lang de habitat van het hippe Gentse nachtleven. DJ Your Team gaat steeds door onder vakkundige begeleiding van David Fouquaert en zijn professioneel DJ team. 

Wenst u met uw organisatie graag een boeiende interactieve muzikale workshop? Vraag dan hier uw persoonlijk offerte via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

DJ BOOKINGS
Nodig uw klanten, relaties of vrienden uit voor een gezamenlijke receptie of een gezellige afterdrink. Wij zorgen voor een aangename sfeer voor uw gasten.
Voor meer info en prijzen, ontacteer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Schermafbeelding 2017 04 28 om 08.36.29 Schermafbeelding_2016-12-01_om_13.52.20.png

"Waarom is DJ Your Team zinvol voor een organisatie?
Eerder was dat koken, gaan eten, fietsen of business games maar hier hebben we het meeste samengewerkt en plezier gemaakt!" 
Fragment uit interview door Trends met CM Brussel tijdens DJ Your Team bij DJ-School.