School 1 School 3 School 2

Voor de winnaar van de wiskundeolympiade "editie 2016-2017 Wiskunnend Wiske" voorzag de Vrije Universiteit Brussel een hoodprijs! De winnaar "Onze-Lieve-Vrouw-van-Lourdescollege Edegem 6 WeWi8-GriWi8-LaWi8" ontving volledige lesdag bij DJ-School.

DJ-School is ook inzetbaar in het kader van cultuurdagen, sportdagen en speciale evenementen vanuit schoolwerking of verenigingen. De inhoud van deze DJ workshops worden steeds op maat gemaakt. Het plezier van de leerlingen en deelnemers staat bij de activiteit steeds centraal. Deze kunnen zowel op DJ-School als op locatie worden georganiseerd.

Referenties: Pantarhei Atheneum Merelbeke, Erasmus Atheneum Deinze, Odissee Campus, IVIO Buitenhof Gent (buitengewoon secundair onderwijs), Edugo Campus De Brug, DJ-School geselecteerd als hoofdprijs voor de Winnaars van Wiskunnend Wiske 2017, Heilig Hartinstituut Heverlee Leuven,   Basisschool "Het Molenschip" Evergem, HTISA Gent De Rotonde, VIVES Hogeschool, Edugo campus De Toren, Atheneum Veurne, Sint-Gregorius Gentbrugge, Helicon MBO Geldermalsen/Nederland hebben al beroep gedaan op deze formule.

Vanaf vrijdag 18/1 geven we les aan het 3e en 4e leerjaar van de Herzeelse scholen tijdens de cultuurweken.
Woensdag 30/1 & donderdag 31/1 komen de leerlingen van IVIO buitengewoon onderwijs Gent voor DJ workshops bij ons.
Woensdagnamiddag 30/1 verwelkomen we opnieuw de leerlingen van Edugo De Brug uit Oostakker.
Woensdag 13/2 en 20/2 verwelkomen we ook opnieuw de leerlingen uit het Molenschip Evergem.

Woensdag 6/3
komen de jongeren vanuit Diksmuide DJ workhops volgen bij DJ-School, ism. jeugddienst Diksmuide.
Woensdag 20/3 komen de jongeren vanuit Destelbergen Dj workshops volgen bij DJ-School, ism. jeugddienst Destelbergen.

Woensdag 17/4 gaat DJ-School DJ workhops geven voor jongeren bij Bibliotheek Oostende, ism. stad Oostende.

Referenties: Jeugdtheater Bronks Brussel, Xtreme Xperience @ De Schorre Boom, Red Bull Mobile DJ, Radio MNM Start To DJ, Recreatiedomein De Gavers Oost-Vlaanderen,  Roefeldag voor gemeente Sint-Genesius Rode, groep INTRO vzw Brussel, Jeugdkunstenfestival De Panne I We love music, de Grabbelpassers uit Brecht, DJ-School geselecteerd als hoofdprijs voor de Winnaars van Wiskunnend Wiske 2017, Bibliotheek Vrede Borgerhout, Popeiland 2017, Ism. UGent en stad Gent event rond wetenschap en techniek, Wijkfeest Ukkel, Cultuurcentrum De Werf, UZ Gent/Kinderhartfonds, VZW Roeland, FOS Open Scouting Gent Vormingsweekend, Popeiland 2018, Jongeren Festival Dilbeek, Psychiatrisch centrum Sint-Amandus,  hebben al beroep gedaan op deze formule.

Interesse? Neem gerust vrijvblijvend contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor verdere inlichtingen.