Opleidingen & Workshops

• Op 26 juli 2017
    Teen DJ is een muzikale en plezierige driedaagse dat tijdens elke schoolvakantie wordt georganiseerd. Het is een coole, leerzame en onvergetelijke ervaring!
  • Beginnend op 27 juli 2017
    Onderscheid jezelf via een goede mixtechniek van andere DJ's. Artiesten zoals Martin Garrix en Lost Frequencies zijn daar zeer goed in geslaagd!
  • Beginnend op 14 augustus 2017
    Versterk je eigen identiteit door eigen nummers te maken, alle grote DJ’s doen het!
  • Beginnend op 16 augustus 2017
    DJ Kids is een muzikale en plezierige driedaagse dat tijdens elke schoolvakantie wordt georganiseerd. Het is een coole en leerzame ervaring. Een écht DJ avontuur!
  • Beginnend op 19 augustus 2017
  • Beginnend op 19 augustus 2017
    VOLZET I Mini DJ Kids is een boeiende, interactieve muzikale workshop. Een coole en plezierige ervaring! De manier van werken biedt een vernieuwende vorm van muziekbeleving die aansluit bij de wereld van kinderen.
  • Beginnend op 21 augustus 2017
  • Beginnend op 22 augustus 2017
    Deze formule is ideaal als kennismaking met DJ School in functie van de vervolgopleidingen DJ Basics, DJ Advanced of DJ Full Course. Een goede start voor het ontdekken en ontwikkelen van jouw dj skills.
  • Beginnend op 24 augustus 2017
  • Beginnend op 28 augustus 2017
  • Beginnend op 05 september 2017
    Via professionele vorming en coaching word je volledig klaargestoomd om aan de slag te gaan als DJ. De opleiding bestaat ui 15 sessies van telkens 2,5u.
  • Beginnend op 05 september 2017
    DJ Basics is de ideale formule indien je een goede basis wenst aan te leren of om je basistechnieken en algemene kennis bij te sturen en aan te scherpen. De opleiding bestaat uit 7 sessies van telkens 2,5u.
  • Beginnend op 07 september 2017
  • Beginnend op 07 september 2017
  • Beginnend op 24 oktober 2017
    Hier word je klaargestoomd tot volwaardig DJ ongeacht je voorkennis. Indien je al enige ervaring hebt als DJ kan je bij ons je vaardigheden naar een hoger niveau tillen.
  • Beginnend op 26 oktober 2017
  • Beginnend op 29 oktober 2017
  • Beginnend op 31 oktober 2017
  • Beginnend op 02 november 2017
  • Beginnend op 19 december 2017
    Social Media I PR I Sabam is een theoretische infosessie waarin je een duidelijk beeld krijgt hoe je je als DJ kan profileren/promoten en welke kanalen je hiervoor kunt gebruiken.
20 309 eventsa53d698308cbe6722a19adc998c9cc57