Opleidingen & Workshops

• Beginnend op 22 december 2018
    DJ Kids is een muzikale en plezierige driedaagse dat tijdens elke schoolvakantie wordt georganiseerd. Het is een coole en leerzame ervaring. Een écht DJ avontuur!
  • Beginnend op 27 december 2018
    Versterk je eigen identiteit door eigen nummers te maken, alle grote DJ’s doen het!
  • Beginnend op 29 december 2018
    Teen DJ is een muzikale en plezierige stage dat tijdens elke schoolvakantie wordt georganiseerd. Het is een coole en leerzame ervaring. Een écht DJ avontuur!
  • Beginnend op 03 januari 2019
  • Beginnend op 07 januari 2019
    Hier word je klaargestoomd tot volwaardig DJ ongeacht je voorkennis. Indien je al enige ervaring hebt als DJ kan je bij ons je vaardigheden naar een hoger niveau tillen.
  • Beginnend op 15 januari 2019
    Via professionele vorming en coaching word je volledig klaargestoomd om aan de slag te gaan als DJ. De opleiding bestaat ui 15 sessies van telkens 2,5u.
  • Beginnend op 15 januari 2019
    DJ Basics is de ideale formule indien je een goede basis wenst aan te leren of om je basistechnieken en algemene kennis bij te sturen en aan te scherpen. De opleiding bestaat uit 7 sessies van telkens 2,5u.
  • Beginnend op 17 januari 2019
  • Beginnend op 17 januari 2019
  • Beginnend op 05 maart 2019
  • Beginnend op 07 maart 2019
  • Beginnend op 16 maart 2019
    Mini DJ Kids is een boeiende, interactieve muzikale workshop. Een coole en plezierige ervaring! De manier van werken biedt een vernieuwende vorm van muziekbeleving die aansluit bij de wereld van kinderen.
  • Beginnend op 08 april 2019
    Play and Produce is een intensieve DJ stage voor jongeren vanaf 12 tot 16 jaar.
  • Beginnend op 27 april 2019
    Leer mixen in 1 dag! Deze formule is ideaal als kennismaking met DJ School in functie van de vervolgopleidingen DJ Basics, DJ Advanced of DJ Full Course. Een goede start voor het ontdekken van jouw dj skills.
  • Beginnend op 28 mei 2019
    Social Media I PR I Sabam is een theoretische infosessie waarin je een duidelijk beeld krijgt hoe je je als DJ kan profileren/promoten en welke kanalen je hiervoor kunt gebruiken.
15 309 eventsa53d698308cbe6722a19adc998c9cc57