Opleidingen & Workshops

• Beginnend op 24 mei 2018
    DJ Basics is de ideale formule indien je een goede basis wenst aan te leren of om je basistechnieken en algemene kennis bij te sturen en aan te scherpen. De opleiding bestaat uit 7 sessies van telkens 2,5u.
  • Beginnend op 29 mei 2018
    Social Media I PR I Sabam is een theoretische infosessie waarin je een duidelijk beeld krijgt hoe je je als DJ kan profileren/promoten en welke kanalen je hiervoor kunt gebruiken.
  • Beginnend op 02 juli 2018
    DJ Boot Camp is een intensieve DJ stage voor jongeren vanaf 12+ tot 16 jaar.
  • Beginnend op 09 juli 2018
    DJ Kids is een muzikale en plezierige driedaagse dat tijdens elke schoolvakantie wordt georganiseerd. Het is een coole en leerzame ervaring. Een écht DJ avontuur!
  • Beginnend op 12 juli 2018
    Versterk je eigen identiteit door eigen nummers te maken, alle grote DJ’s doen het!
  • Beginnend op 18 juli 2018
    Mini DJ Kids is een boeiende, interactieve muzikale workshop. Een coole en plezierige ervaring! De manier van werken biedt een vernieuwende vorm van muziekbeleving die aansluit bij de wereld van kinderen.
  • Beginnend op 23 juli 2018
    Teen DJ is een muzikale en plezierige tweedaagse dat tijdens deze schoolvakantie wordt georganiseerd. Het is een coole, leerzame en onvergetelijke ervaring!
  • Beginnend op 26 juli 2018
  • Beginnend op 17 augustus 2018
  • Beginnend op 20 augustus 2018
    DJ Boot Camp is een intensieve DJ stage voor jongeren vanaf 12+ tot 16 jaar.
  • Op 22 augustus 2018
    Tijdens deze kennismaking krijg je een introductie in het mixen en wat je allemaal kunt verwachten tijdens onze professionele opleidingen.
  • Beginnend op 25 augustus 2018
  • Beginnend op 27 augustus 2018
  • Op 29 augustus 2018
  • Beginnend op 30 augustus 2018
  • Beginnend op 04 september 2018
    Via professionele vorming en coaching word je volledig klaargestoomd om aan de slag te gaan als DJ. De opleiding bestaat ui 15 sessies van telkens 2,5u.
  • Beginnend op 04 september 2018
  • Beginnend op 06 september 2018
  • Beginnend op 06 september 2018
  • Beginnend op 23 oktober 2018
    Hier word je klaargestoomd tot volwaardig DJ ongeacht je voorkennis. Indien je al enige ervaring hebt als DJ kan je bij ons je vaardigheden naar een hoger niveau tillen.
Laad meer 22 309 eventsa53d698308cbe6722a19adc998c9cc57