Opleidingen & Workshops

• Beginnend op 27 juni 2020
    Mini DJ Kids is een boeiende, interactieve muzikale workshop. Een coole en plezierige ervaring! De manier van werken biedt een vernieuwende vorm van muziekbeleving die aansluit bij de wereld van kinderen.
  • Beginnend op 01 juli 2020
    DJ Kids is een muzikale en plezierige vijfdaagse dat tijdens deze zomervakantie wordt georganiseerd. Het is een coole en leerzame ervaring. Een écht DJ avontuur!
  • Beginnend op 01 juli 2020
    DJ Kids is een muzikale en plezierige driedaagse dat tijdens elke schoolvakantie wordt georganiseerd. Het is een coole en leerzame ervaring. Een écht DJ avontuur!
  • Beginnend op 06 juli 2020
    Teen DJ is een muzikale en plezierige stage dat tijdens elke schoolvakantie wordt georganiseerd. Het is een coole en leerzame ervaring. Een écht DJ avontuur!
  • Beginnend op 06 juli 2020
    Teen DJ is een muzikale en plezierige stage dat tijdens deze zomervakantie wordt georganiseerd. Het is een coole en leerzame ervaring. Een écht DJ avontuur!
  • Beginnend op 11 juli 2020
    Versterk je eigen identiteit door eigen nummers te maken, alle grote DJ’s doen het!
  • Beginnend op 13 juli 2020
  • Beginnend op 16 juli 2020