DJ College gaat door op wekelijkse basis na schooltijd en bestaat uit 25 sessies van telkens ongeveer anderhalf uur. Elke leerling wordt individueel begeleid door David en zijn team en dit in een aparte studio. We houden hierbij steeds rekening met de vaardigheden en ambities van elk kind op zich. Het is zeer praktisch opgebouwd en we nemen de tijd om veel te oefenen. Er is helemaal geen voorkennis nodig om te kunnen starten.

Jongeren met toch al enige ervaring (zij het door eerdere deelnames hier of ervaring op zichzelf aangeleerd) zijn uiteraard ook welkom. Hoe meer ze vertrouwd geraken met onze professionele toestellen hebben en bijhorende software des te leuker het allemaal wordt. We werken met hooguit 3 tot 4 leerlingen per lesuur.  DJ College gaat telkens door op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Er is geen DJ College tijdens schoolvakanties en feestdagen. Men kan instappen op elk moment van het schooljaar!

Algemeen: DJ College schooljaar september 2024 & 2025 > 25 sessies van telkens 2 uur.
Locatie: DJ-School Kuiperskaai 17KV 9000 Gent.
Prijs: €909.
Deelname: Voor kinderen en jongeren van 8 tot 17 jaar.
Docent: David Fouquaert

Data volgen voor de reeks 1 op maandag.
uren:

Data volgen voor de reeks 2 op vrijdag.
17u00 tot 19u00 > inschrijven

Data volgen voor dereeks 3 op zaterdag.