apero 1 Mini DJ 2 verjaardag 1

“Muziekscholen zouden hier zeker een punt aan kunnen zuigen!
Het is me namelijk opgevallen hoe goed de kinderen naar de muziek luisteren tijdens de activiteit.  Dit is normaal gezien niet het geval! De kinderen zijn gefascineerd door de verschillende noten en luisteren steeds geconcentreerd naar de verschillende beats.”

DJ workshops voor verjaardagsfeestjes en gelegenheden
DJ-School is ook beschikbaar voor interactieve DJ sets / DJ workshops in het kader van verjaardags- of communiefeestjes. Steeds een schot in de roos!  Ook een echte aanrader voor  een vrijgezellenfeest, een gezellig avondje stappen of als 'uitje' onder de vrienden / vriendinnen. Een originele manier om iemand te verassen!

Contacteer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer info over inhoud en prijzen en laat ons weten wat wij voor jou kunnen betekenen op jullie feest of evenement.
Je kan ons ook contacteren voor DJ Bookings.